Ingatlanértékesítés

Ingatlanértékesítés

Felsorolni is nehéz lenne, miért fontos egy megbízható, profi és tapasztalt ingatlanossal együtt dolgozni. Az ingatlan megfelelő beárazása mellett cégünk értékesítője lesz az az ismerős arc, aki minden megtekintéskor ott van, aki garanciát vállal arra, hogy az érdeklődő komolyan szeretne vásárolni vagy bérelni és nem az ingóságokat illetve az értékeket nézi meg a lakásban.

Végigkísérjük az egész folyamatot az első megtekintéstől és ügyfélszűréstől kezdve az energetikai tanusítvány beszerzésén át az ügyvédi munkáig, valamint a kulcsátadásig, sőt, szükség esetén az esetleges felújításban, valamint befektetéskor a kiadásban is tudunk segíteni. Sikerdíjunk semmivel nem magasabb mint más hálózatok díjai, ellenben sokkal szélesebb körű szolgáltatásainkkal és ügyfélbarát kapcsolattartásunk segítségével a legjobb reklámot használjuk: az elégedett ügyfelek ajánlását.

Sokféle lehetőség az együttműködésre!

Mi lenne, ha jutalékunkat nem kellene állandóan újrakalkulálnia attól függően, hogy mennyit enged az árból? Nálunk más lehetőségek közül is lehet választani!

Szeretnénk, ha mind az eladó, mind a vevő elégedetten távozna az ügyvédtől, miután aláírták az adásvételit, de ehhez az is kell, hogy a mi munkánkkal is elégedettek legyenek és sikerdíjunk se verje ki senkinél a biztosítékot. Jutalékunk tükrözi a minőségi, lehető legmagasabb szintű és színvonalú munka eredményét, ami hatványokkal komolyabb minőségű az átlagnál, mégis olcsóbb megoldás mindenkinek.

Cégünk csak ügyviteli megbízással és megoldásokkal dolgozik, mert szükséges, hogy az értékesítésnek legyen gazdája – nyílt megbízásnál egyetlen „kolléga” sem fog foglalkozni az eladással, csak a szerencse dönt, mi pedig nem hiszünk a szerencsében; proaktív munkánk a maximálisan elérhető eladási árat fogja eredményezni. Sikerdíjunk minden esetben 3.5 százalék plusz áfa, ezért vállaljuk a fentieken kívül azt, hogy az értékesítés 3-6 hónapon belül  (igény szerint) meg fog történni.

Keressen minket bizalommal a szucs.attila@ingatlanpaholy.hu emailcímen, biztosan találunk mindenkinek megfelelő megoldást ingatlanja értékesítésére!

Attila