Ingatlanértékesítés

Ingatlanértékesítés

Felsorolni is nehéz lenne, miért fontos egy megbízható, profi és tapasztalt ingatlanközvetítővel együtt dolgozni. Az ingatlan megfelelő beárazása mellett cégünk értékesítője lesz az az ismerős arc, aki minden megtekintéskor ott van, aki garanciát vállal arra, hogy az érdeklődő komolyan szeretne vásárolni vagy bérelni és nem az ingóságokat illetve az értékeket nézi meg a lakásban.

Végigkísérjük az egész folyamatot az első megtekintéstől az energetikai tanusítvány beszerzésén át az ügyvédi munkáig, valamint a kulcsátadásig, sőt, szükség esetén az esetleges felújításban, valamint befektetéskor a kiadásban is tudunk segíteni. Sikerdíjunk semmivel nem magasabb mint más hálózatok díjai, ellenben sokkal szélesebb körű szolgáltatásainkkal és ügyfélbarát kapcsolattartásunk segítségével a legjobb reklámot használjuk: az elégedett ügyfelek ajánlását.

Sokféle lehetőség az együttműködésre!

Mi lenne, ha jutalékunkat nem kellene állandóan újrakalkulálgatnia attól függően, hogy mennyit enged az árból? Nálunk más lehetőségek közül is lehet választani!

Szeretnénk, ha mind az eladó, mind a vevő elégedetten távozna az ügyvédtől, miután aláírták az adásvételit, de ehhez az is kell, hogy a mi munkánkkal is elégedettek legyenek és sikerdíjunk se verje ki senkinél a biztosítékot. Kidolgoztunk egy olyan megoldást, amellyel biztosan elégedettek lesznek a felek: előre megbeszéljük, hogy az eladó mennyi pénzt szeretne az ingatlanjáért kapni, és mi eszerint kalkuláljuk ki a jutalékot, valamint az alkut. <példa: A tulajdonos 22 M Ft-ért árulja az ingatlanját, de tudja, hogy a jelenlegi piaci helyzet miatt biztosan lesz alku az árból, neki elegendő 20.5 M Ft. Mi ezt elfogadjuk, és úgy adjuk el az ingatlant, hogy ez az összeg a tulajdonos kezében maradjon! Tehát amennyiben 21.2 M Ft-ért sikerül eladni az ingatlant, jutalékunk 700e Ft, de ha csak 20.8 M Ft-ért, jutalékunk 300e Ft lesz. A jutalékot természetesen maximalizáljuk ilyenkor.>

Így a vevő is elégedett lesz, mivel szépen tudott alkudni a vételárból, viszont az eladó is elégedett lesz, mert az előre megtervezett összeget a kezébe kaphatja.

Más fajta együttműködés is lehetséges! Amennyiben kizárólagos szerződést köt cégünkkel, fix jutalékban is megállapodhatunk! Jutaléksávjaink kerülettől és ingatlantípustól is függnek, de általánosan azt lehet mondani, hogy 10M Ft alatti értékű ingatlanok esetén jutalékunk bruttó 350, 10 és 20 M Ft közötti értékű ingatlanok esetében bruttó 600, 20 és 30 M Ft között bruttó 800 ezer forintért is dolgozunk, efölötti értékű ingatlan esetén fix 3%-os bruttó jutalékban tudunk megállapodni.

Keressen minket bizalommal, biztosan találunk mindenkinek megfelelő megoldást ingatlanja értékesítésére!