Ingatlan értékesítő

Ingatlan értékesítő

Cégünk, a LeoGroup Ingatlan és Informatika olyan kollégákat keres zuglói irodájába, akik megfelelően céltudatosak és szorgalmasak: így elérhető a folyamatos fejlődés és az anyagi gyarapodás!

A LeoGroup az egyik legfontosabb tulajdonságként kezeli és tartja szem előtt a bizalmat, fontos, hogy megbízzon bennünk mind az eladó, mind a vevő, látnia kell, hogy mindkét fél érdekeit szem előtt tartva dolgozunk. Emellett ügyfélközpontú gondolkodásunk és becsületes hozzáállásunk miatt olyan értékesítőket keresünk, akik ezzel azonosulni tudnak.  Folyamatosan fejlesztünk és próbáljuk a piacot másképp nézni és kezelni mint más ingatlanirodák.

Ha valaki hallgat ránk és megcsinálja a feladatokat, egy eladás után annyit tud keresni, mint egy átlag magyar kereset, két eladásból már egy vállalati felsővezető fizetését kapja kézhez.  Ehhez biztosítunk minden hátteret, hirdetési felületet és ingyenes oktatást, neked annyit kell tenned, hogy szorgalmasan és becsületesen végzed a rád bízott feladatokat.

Feladatok: eladó és kiadó ingatlanok felkutatása, kapcsolattartás az ügyfelekkel, megbízások megkötése, bemutatók leszervezése, tárgyalások lebonyolítása, szerződések előkészítése.

Elvárások: kiváló kommunikációs készség, felhasználó szintű számítógépes ismeret, középfokú végzettség, önállóság, vállalkozói szemlélet, sok-sok szorgalom.

Előny, de nem feltétel: angol nyelv ismerete (vannak külföldi ügyfeleink, akik kiemelt kezelését is szeretnénk egy értékesítőre bízni), értékesítési területen szerzett tapasztalat, határozott fellépés.

Munkavégzés helye: Budapest, Zugló.

Nálunk nem kell fizetned a tanfolyamért, nem kell gondolkodnod, hogyan építs fel egy saját brandet, azonban mindenre megtanítunk és folyamatosan segítjük munkád. A Versenytársaknál sokkal jobb feltételeket biztosítunk, magas jutalék + folyamatos értékesítés esetén bónuszok és ajándékok járnak! Téged is várunk, dolgozz nálunk! Ragadd meg a lehetőséget, küldd el fényképes önéletrajzodat, hogy minél hamarabb visszahívhassunk!

ÖNÉLETRAJZ KÜLDÉSE