Ingatlan értékesítő

Ingatlan értékesítő

Cégünk, a LeoGroup Ingatlan és Informatika olyan kollégákat keres zuglói irodájába, akik megfelelően céltudatosak és szorgalmasak: így elérhető a folyamatos fejlődés és az anyagi gyarapodás!

A LeoGroup az egyik legfontosabb tulajdonságként kezeli és tartja szem előtt a bizalmat, fontos, hogy megbízzon bennünk mind az eladó, mind a vevő, látnia kell, hogy mindkét fél érdekeit szem előtt tartva dolgozunk. Emellett ügyfélközpontú gondolkodásunk és becsületes hozzáállásunk miatt olyan értékesítőket keresünk, akik ezzel azonosulni tudnak.  Folyamatosan fejlesztünk és próbáljuk a piacot másképp nézni és kezelni mint más ingatlanirodák.

Feladatok: eladó és kiadó ingatlanok felkutatása, kapcsolattartás az ügyfelekkel, megbízások megkötése, bemutatók leszervezése, tárgyalások lebonyolítása, szerződések előkészítése.

Elvárások: kiváló kommunikációs készség, felhasználó szintű számítógépes ismeret, középfokú végzettség, önállóság, vállalkozói szemlélet, sok-sok szorgalom.

Előny, de nem feltétel: angol nyelv ismerete (vannak külföldi ügyfeleink, akik kiemelt kezelését is szeretnénk egy értékesítőre bízni), értékesítési területen szerzett tapasztalat, határozott fellépés.

Munkavégzés helye: Budapest, Zugló.

Nálunk nem kell fizetned a tanfolyamért, nem kell gondolkodnod, hogyan építs fel egy saját brandet, azonban mindenre megtanítunk és folyamatosan segítjük munkád. A Versenytársaknál sokkal jobb feltételeket biztosítunk, magas jutalék + folyamatos értékesítés esetén bónuszok és ajándékok járnak! Téged is várunk, dolgozz nálunk! Ragadd meg a lehetőséget, küldd el fényképes önéletrajzodat, hogy minél hamarabb visszahívhassunk!

Amennyiben érdekel, hogy a LeoGroup, és így az Ingatlanpáholy értékesítési csapatába is bekerülj, nincs más dolgod, minthogy küldj egy emailt a szucs.attila@ingatlanpaholy.hu-ra, csatold önéletrajzod és motivációs leveled – biztosan visszahívunk!