Felújítás

Felújítás

Legyen szó minimális munkáról mint festés vagy burkolás, vagy esetleg teljes felújításról mint fürdőszoba szétbombázása vagy új konyha építése, mindenhez van partnerünk! Ha rajtunk keresztül intézed a felújítási munkálatokat, amellett, hogy remek árat tudunk neked kicsikarni, vállaljuk, hogy a munkát akkor is felügyeljük rendszeresen, ha te nem tudsz jelen lenni! Képviseljük érdekeidet és ígérjük, hogy az ingatlan mikor elkészül, olyan lesz, amilyennek elképzelted.

 

Partnereink tudnak biztosítani bármilyen kis munkához embert, az érték itt nem számít, csak az a fontos, hogy Te elégedett legyél. Szeretnéd rendberakatni a redőnyöket? Klímát tetetnél fel de nem tudod kivel és milyet? Kicserélnéd a tetőablakaid, esetleg az összes ablakod kicseréltetnéd jobban szigetelőre? Korszerűsítenéd fűtésrendszered? Keress minket bizalommal, rövid határidővel, személyes felméréssel és árajánlattal tudjuk a munkát elvállalni.

Ezen szolgáltatásunk teljesen független ingatlanértékesítői munkánktól, tehát akkor is tudunk felújításban, átalakításban segíteni, ha nem rajtunk keresztül, a mi segítségünkkel vásároltál ingatlant.

A részletekkel kapcsolatban írj nekünk üzenetet: szucs.attila@ingatlanpaholy.hu