A rossz legjobb kritikája az, ha megmutatjuk, hogyan lehet jobban csinálni.

Mindig azt mondtam: ha valamit csinálunk, csináljuk profin. Maximalista vagyok, ha valamit elvállalok, azt mindig a lehető legjobban és legeredményesebben próbálom végezni, legyen szó bármilyen összegről. A legjobb reklám az elégedett ügyfél, bízom benne, hogy a jövőben is sokan fognak ajánlani.

Szűcs Attila, alapító, tulajdonos

Kik vagyunk?

2005-ben kezdtük az ingatlanközvetítést, azóta folyamatosan dolgozunk ügyfeleinkért és szolgáltatásaink bővítéséért. A legnagyobb lépés informatikai és ingatlanközvetítői tevékenységeink összekapcsolása volt 2015-ben, ekkor már LeoGroup összefoglaló név alá – már futott a hitel és a felújítási szolgáltatás, valamint ügyvédi és energetikai hátteret is tudtunk biztosítani, de ezután még elindítottuk az ingatlanhasznosítást és a nem hivatalos értékbecslést is.

A következő nagy lépés az Ingatlanpáholy brand elindítása volt Kovács Kornél Ingatlan ügyvivő-vel, ahol a szakmai háttér maximalizálása és az ügyféligény továbbfejlesztése volt a fő cél, szerencsére hamar mindkettőt megvalósítottuk, így mára az Ingatlanpáholy Magyarország egyik legjobb minőségi ingatlanértékesítői szolgáltatója.

Mindig fontosnak tartottuk, hogy az ingatlanpiacra frissen belépőket is megfelelően tájékoztassuk; azokat, akiknek nem ez a szakmája, nem foglalkoztak még semmilyen értékesítéssel. Erre két, folyamatosan frissített elérésünk is van, az egyik a hetente megjelenő, sales-szel foglalkozó podcastünk, a KALMÁROK PODCAST, a másik pedig egy ingatlanpiaci blog, melyet az ingatlan.blog.hu-n lehet megtalálni. Mindkettőből naprakész ingatlanpiaci híreket lehet megtudni, első kézből.

INFORMATIKA

Weboldalkészítés

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk weboldalak fejlesztése terén. Webshopok, WordPress alapú weboldalak, egyedi igényű rendszerek fejlesztését vállaljuk korrekt áron. Fontosnak tartjuk ügyfeleink árérzékenységét, így egy kezdeti konzultáció keretében mérjük fel a lehetőségeket és ajánljuk a legjobb megoldást. Nálunk pár 10.000 Ft-tól elérhetők igényes, jól felépített weboldalak.

Design, Marketing

Vállaljuk szórólapok, hirdetési felületek, logók és kiadványok grafikájának elkészítését illetve online és offline marketing tevékenységeket.

Elkészítjük weboldalak egyedi grafikáját is, de dolgozunk template-ekből is: szolgáltatásainkat maximálisan az ügyfél pénztárcájára tudjuk szabni.

Partnereinken keresztül tudunk segíteni az online marketing (SEO) elvégzésében is!

Egyedi rendszerek

Foglalkozunk egyedi, web alapú rendszerek fejlesztésével is. Csapatunk sok éves tapasztalattal rendelkezik ingatlanok kezelése, rendezvényszervezés, készletnyilvántartás, automatizáló rendszerek tervezésében, kivitelezésében. Legtöbben nem is gondolnák, hogy modern, innovatív informatikai megoldásokkal milyen könnyen lehet automatizálni és kiváltani több ember munkáját.

INGATLAN

Ingatlanértékesítés

Végigkísérjük az egész folyamatot az első megtekintéstől az energetikai tanúsítvány beszerzésén át az ügyvédi munkáig, valamint a kulcsátadásig! Felújításban és későbbi hasznosításban is tudunk természetesen segíteni!

Ingatlankínálatunk

Legtöbb ingatlanunk megbízását csak cégünk kapja meg, így más cégek kínálatában nem fogja megtalálni. Természetesen mi is hirdetjük minden elérhető és használható online felületen, de leggyorsabban az alábbi linken érheti el a listát.

Hitel

Bankfüggetlen hitelügyintézőink szinte biztosan tudnak olyan lehetőséget ajánlani, ami kevesebb törlesztőrészletet vagy hamarabbi visszafizetést tud garantálni! Részletekért KATT!

Felújítás

Megbízható kollégákkal, folyamatosan ellenőrizhető és rugalmas munkaidővel gyorsan tudunk mindenféle felújítási munkát elvállalni, akkor is, ha nem velünk történt az ingatlan megvásárlása!

LeoGroup Estate Kft. | Thököly út 31-33C, FSZ 143. | 1146. Budapest | Magyarország

adószám: 25320288-2-42 | cégjegyzékszám: 01-09-208236

Ingatlanpáholy | Kalmárok podcast | Ingatlanblog