RÓLUNK

A rossz legjobb kritikája az, ha megmutatjuk, hogyan lehet jobban csinálni.

Mindig azt mondtam: ha valamit csinálunk, csináljuk profin. Maximalista vagyok, ha valamit elvállalok, azt mindig a lehető legjobban és legeredményesebben próbálom végezni, legyen szó bármilyen összegről. A legjobb reklám az elégedett ügyfél, bízom benne, hogy a jövőben is sokan fognak ajánlani.

Szűcs Attila, alapító, tulajdonos

Kik vagyunk?

2005-ben kezdtük az ingatlanközvetítést, azóta folyamatosan dolgozunk ügyfeleinkért és szolgáltatásaink bővítéséért. A legnagyobb lépés informatikai és ingatlanközvetítői tevékenységeink összekapcsolása volt 2015-ben, ekkor már LeoGroup összefoglaló név alá – már futott a hitel és a felújítási szolgáltatás, valamint ügyvédi és energetikai hátteret is tudtunk biztosítani, de ezután még elindítottuk az ingatlanhasznosítást és a nem hivatalos értékbecslést is.

Valljuk, hogy az ingatlanértékesítés és az informatika nagyon jól kiegészítik egymást a mai világban, ahol az értékesítés jelentős része az interneten történik. A fúzió, melyet létrehoztunk nagyon sikeresnek bizonyul, mert teljes körű szolgáltatásainkkal ügyfeleinknek mindent elintézünk egy helyen. Bízzon meg bennünket akár ingatlana értékesítésével, akár weboldala elkészítésével, minden munkát elhivatottan, pontosan és transzparensen végzünk el. 2016-ban több, mint 590 millió forint értékű ingatlan közvetítését végeztük el, valamint 15 weboldal és háttérrendszer készült el fejlesztőink segítségével.

Mi írjuk a BECSÜLETES INGATLANKÖZVETÍTŐ című blogot is, amellyel próbálunk minél több embert elérni azért, hogy mindenkinek egyértelmű legyen: vannak a piacon olyan ingatlanközvetítők, akik becsületesen és megfelelő áron végzik a munkájukat. Ha a szakma hírnevét ezzel nem is tudjuk közvetlenül javítani, néhány minket választó embernek biztosan fogunk tudni segíteni és ezáltal legalább ezen ügyfelek elégedettségét magunkénak tudni. A blogon az ingatlanközvetítésről és az ingatlanpiacról első kézből tájékozódhat, a hozzá tartozó Facebook oldalon keresztül pedig akár velünk, akár másokkal közvetlenül is tud véleményt cserélni.

A blog saját weboldala a becsuletesingatlankozvetito.hu – akár eladó, akár vevő, itt további infókat kaphat rólunk és munkánkról.

INFORMATIKA

Weboldalkészítés

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk weboldalak fejlesztése terén. Webshopok, WordPress alapú weboldalak, egyedi igényű rendszerek fejlesztését vállaljuk korrekt áron. Fontosnak tartjuk ügyfeleink árérzékenységét, így egy kezdeti konzultáció keretében mérjük fel a lehetőségeket és ajánljuk a legjobb megoldást. Nálunk pár 10.000 Ft-tól elérhetők igényes, jól felépített weboldalak.

Design, Marketing

Vállaljuk szórólapok, hirdetési felületek, logók és kiadványok grafikájának elkészítését illetve online és offline marketing tevékenységeket.

Elkészítjük weboldalak egyedi grafikáját is, de dolgozunk template-ekből is: szolgáltatásainkat maximálisan az ügyfél pénztárcájára tudjuk szabni.

Partnereinken keresztül tudunk segíteni az online marketing (SEO) elvégzésében is!

Egyedi rendszerek

Foglalkozunk egyedi, web alapú rendszerek fejlesztésével is. Csapatunk sok éves tapasztalattal rendelkezik ingatlanok kezelése, rendezvényszervezés, készletnyilvántartás, automatizáló rendszerek tervezésében, kivitelezésében. Legtöbben nem is gondolnák, hogy modern, innovatív informatikai megoldásokkal milyen könnyen lehet automatizálni és kiváltani több ember munkáját.

INGATLAN

Bízza ingatlanát évtizedes ingatlanos tapasztalatunkra!
Ingatlanértékesítés

Végigkísérjük az egész folyamatot az első megtekintéstől az energetikai tanúsítvány beszerzésén át az ügyvédi munkáig, valamint a kulcsátadásig! Felújításban és későbbi hasznosításban is tudunk természetesen segíteni!

Eladó és kiadó ingatlanjaink

Legtöbb ingatlanunk megbízását csak cégünk kapja meg, így más cégek kínálatában nem fogja megtalálni. Természetesen mi is hirdetjük minden elérhető és használható online felületen, de leggyorsabban az alábbi linken érheti el a listát.

Hitel

Bankfüggetlen kolléganőnk szinte biztosan tud olyan lehetőséget ajánlani, ami kevesebb törlesztőrészletet vagy hamarabbi visszafizetést tud garantálni!

Ingatlankezelés

Ha garanciát egy bérlőre nem is vállalhatunk, vállaljuk azt, hogy a kiadott lakást megfelelően kezeljük a tulajdonos jelenléte nélkül is és vigyázunk az ingatlan állagára.

Felújítás

Legyen szó minimális munkáról mint festés vagy burkolás, vagy teljes felújításról mint fürdőszoba szétbombázása vagy új konyha építése, szigetelés vagy nyílászáró-csere: mindenhez van kolléga!

Ingatlanfejlesztés,
nem hivatalos értékbecslés

Az értékesítésbe be tudunk szállni már a tervezőasztal mellett, az ügymenetet pedig végig tudjuk kísérni a kulcsátadásokig – ráadásul a projekt honlapjának elkészítését is vállaljuk!

A nem hivatalos értékbecsléssel minden budapesti ingatlan jelenlegi piaci értékét tudjuk meghatározni és segítünk az értékesítési stratégia összeállításában is – akkor is, ha nem kívánsz közvetítői segítséget kérni!

MUNKATÁRSAINK

en_cv
Szűcs Attila

Tulajdonos, vezető ingatlanszakértő, blogger

E1anonyme
Stranszki Viktor

Tulajdonos
IT és SEO vezető

gyonos
Gyönös András

Vezető ingatlanszakértő
Ingatlanpáholy

Szalontai Éva
Szalontai Éva

Vezető ingatlanszakértő
blogszerkesztő

niki
Somogyi Nikolett

Marketing manager
Zoera Social Marketing

gkornel
Gődény Kornél

Ingatlanszakértő
LeoGroup

dr_gyorki_szilard
Dr. Győrky Szilárd

Ingatlanjogász
Györky ügyvédi iroda

bedob
Bedő Balázs

Vezető ingatlanszakértő
Ingatlanpáholy

E1anonyme
Juhász Máté

PHP backend fejlesztő

E1anonyme
Moldován Péter

Sitebuilder

E1anonyme
Breskó Balázs

Designer

No-Photo-Woman
Böszörményi Barbara

Hitelcentrum
HitelesMegoldások

Eladnál vagy vásárolnál? Webes munka lenne? Biztosítást kötnél vagy felújítanál? Írj nekünk és segítünk!

    LeoGroup Estate Kft. | Thököly út 31-33C, FSZ 143. |
    1146. Budapest | Magyarország

    adószám: 25320288-2-42 | cégjegyzékszám: 01-09-208236

    IngatlanPáholy | Becsületes Ingatlanközvetítő