Hitel

Hitel

A hitel konstrukciók számának sokaságában a legtöbb ember nem tud kiigazodni, ugyanis időigényes és naprakész szakmai felkészültséget követel meg. Nem mindegy hol és milyen konstrukcióban kötelezzük el magunkat 15-20 évre és hogyan fizetjük vissza a felvett kölcsönt. Ma ez egy nagyon fontos kérdés a hitellel rendelkezők és a hitelfelvevők számára! Partnereink között megtalálhatóak a pénzügyi szektor legnagyobb és legerősebb bankjai. Minőségi munkájuk és nagyságuk által egyedülálló piaci termékismeretekkel és valós ügyféligény-ismerettel rendelkeznek.

2015 nyara meghozta az új lehetőséget a gyermeket nevelő és gyermeket vállalni kívánó házaspárok részére, már HASZNÁLT INGATLAN vásárlásnál is felvehető a CSOK, régi nevén szoc.pol. (építés, vásárlás, bővítés)!

 

Van optimális megoldás mindenki számára!

FELMERÜLT MÁR BENNED, HOGY

– hogyan lehet akár 2 %-os átlag kamatot elérni ingatlan célú hitelnél (már meglévő hitelek esetén is)?

– hogyan tudod többszörösen felhasználni a vissza nem térítendő állami támogatásokat?

– hogyan lehet folyamatosan alacsony fix kamaton tartva, kiszámíthatóvá, tervezhetővé tenni hiteled, elkerülve a jegybanki alapkamat változásaiból eredő kockázatokat?

– hogyan lehet akár több millió forintot megspórolni a hitel visszafizetésénél?

Amennyiben gondolkodsz ingatlanvásárlásod mellett hitelfelvételen is, mindenképpen mondd kollégánknak a lakásmegtekintéskor, ugyanis hitelközvetítői szolgáltatásunk részedre TELJESEN INGYENES! IGEN, TÉNYLEG AZ! Akármilyen hihetetlen, lehet még ingyen szolgáltatásokat kapni ebben az országban: ha sikerül egy megfelelő konstrukciót találni hitelügyintéző kollégánkkal, őt az a bank fogja kifizetni, akinél végül Te a hitelt vetted fel, de ez hiteledben semmilyen formában nem fog meglátszani. Mindenkinek jó, egy próbát megér, csupán egy órát fog kérni az életedből a hitelközvetítő kollégánk.

Bármilyen további kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!