Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

Sikerdíjunkat többféleképpen tudjuk kalkulálni, ezek közül az egyik a hagyományos százalékos megosztás, amelyben mi csomagokat használunk. Ennek lényege, hogy pontosan leírjuk, milyen szolgáltatást vásárol irodánknál a szerződés megkötésekor – ezek árát mi megelőlegezzük Önnek és csak az eladáskor, szerződéskötés után kell megfizetnie, sikerdíj formájában.

Nyílt csomag

A százalékokat tekintve a legdrágább, viszont a legkevesebb szolgáltatást nyújtó csomagunknak legnagyobb különbsége a többihez képest, hogy itt más ingatlanosok is lehetnek az ingatlan értékesítésében közvetlenül, tehát más értékesítőkkel is tud szerződést kötni a tulajdonos. A csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: belvaros-ingatlan.hu megjelenés, oroszlaningatlan.hu megjelenés, profi képek készítése, alaprajz rajzolása, ingatlan.com megjelenés képekkel és kreditekkel, jofogas.hu megjelenés, otthonterkep.hu megjelenés. Jutalék mértéke: 4.1-5% (személyes egyeztetés tárgya, ingatlantípustól is függ)

Félkizárólagos csomag

Ebben a csomagban jóval több szolgáltatás szerepel kevesebb sikerdíjért. A legfőbb különbség a nyílt csomaghoz képest, hogy bár itt a tulajdonos szabadon hirdetheti az ingatlant, más ingatlanirodát cégünkön kívül nem bízhat meg. Szükségtelen is, mert cégünk dolgozik együtt minden hálózattal, más irodák pedig könnyen megtalálják a hirdetést, ugyanis rengeteg helyen megtalálható lesz. A csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: belvaros-ingatlan.hu megjelenés, belvaros-ingatlan.hu kiemelt helyen megjelenés, oroszlaningatlan.hu megjelenés, jofogas.hu megjelenés, ingatlan.com megjelenés képekkel és kiemelés kreditekkel, profi képek készítése, alaprajz rajzolása, kerületbéli iroda-kirakat megjelenés (amennyiben rendelkezünk a kerületben kirakattal), Facebook megjelenés a megfelelő csoportokban és saját csoportjaink mindegyikében, Belváros Ingatlan Magazin megjelenés (negyedévente 10ezer példányban megjelenő magazin), kerületi ingyenes hirdetőtáblákon való nyomtatott megjelenés, mingo.hu megjelenés, otthonterkep.hu megjelenés. Jutalék mértéke: 3.6-4.2% (személyes egyeztetés tárgya, ingatlantípustól is függ)

Kiemelt csomag

Ezen szolgáltatásunk a legolcsóbb, ellenben mindenfajta hirdetési lehetőséget alkalmazunk, hogy az ingatlan mihamarabb eladásra kerüljön. Ekkor a tulajdonos csak irodánkkal értékesítheti az ingatlant, az eladásban mindenképpen szerepelni fogunk. A csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: belvaros-ingatlan.hu megjelenés, belvaros-ingatlan.hu kiemelt helyen megjelenés, oroszlaningatlan.hu megjelenés, jofogas.hu megjelenés, ingatlan.com megjelenés képekkel és kiemelés kreditekkel, profi képek készítése, alaprajz rajzolása, kerületbéli iroda-kirakat megjelenés (amennyiben rendelkezünk a kerületben kirakattal), Facebook megjelenés a megfelelő csoportokban és saját csoportjaink mindegyikében, Belváros Ingatlan Magazin megjelenés (negyedévente 10ezer példányban megjelenő magazin), kerületi ingyenes hirdetőtáblákon való nyomtatott megjelenés, mingo.hu megjelenés, oroszlaningatlan.hu főoldal megjelenés, jofogas.hu kiemelés, szórólapozás a kerületben, eladó molinó vagy tábla kihelyezése jól látható helyre az ingatlanon, otthonterkep.hu megjelenés, addelma.hu megjelenés. Jutalék mértéke: 3-3.9% (személyes egyeztetés tárgya, ingatlantípustól is függ)

A fenti csomagajánlatokon kívül több, más fajta megállapodásról is tudunk beszélni, van fix jutalékos rendszerünk is, valamint olyanra is van lehetőség, hogy megbeszéljük, mennyit szeretne ingatlanjáért a kezébe kapni eladás után, és eszerint kalkuláljuk a sikerdíjat, valamint az alkut. Ezekről bővebben az „ingatlanértékesítés” pontunkban olvashat bővebben.

Várjuk megtisztelő megkeresését!