Biztosítás

A kezdetek óta elsődleges feladatunknak tekintjük a minőségi és becsületes ingatlanközvetítés mellett a további szolgáltatások elvégzésének és ellátásának lehetőségét is, eddig a bankfüggetlen hitelügyintézés és a felújítás, valamint informatikai munkák mellett az ügyvédi és az energetikai részben is tudtunk közvetlenül segíteni.
Mostantól azonban új üzletággal bővítettük szolgáltatásaink körét: biztosításokkal is tudjuk segíteni ügyfeleinket, ráadásul ezt nem is közvetítve, hanem egy innovatív és rugalmas, végtelenül korrekt amerikai biztosító, a MetLife égisze alatt. Többféle élet-, baleset- és egészségbiztosítási szolgáltatással, nyugdíjmegtakarítással vagy egyösszegű befektetésekkel (a banki kamatoknál jobb hozamokkal) tudunk szolgálni, de rendszeres megtakarítási lehetőség, illetve egy csak nálunk elérhető és egyedülálló gyermek-biztosítási lehetőség is van.

Nincs más dolgod, csak telefonon vagy a kapcsolat menüponton keresztül érj el bennünket, hogy egy teljesen kötetlen és kötelezettség-mentes beszélgetés keretein belül átbeszélhessük azokat a lehetőségeket, amik felmerülhetnek családodban vagy környezetedben.