Property development

Ingatlanfejlesztés

A telek megvásárlásától kezdve a tervek véglegesítésén át az értékesítésig és a kulcsátadásig tudjuk végigvezetni fejlesztésed, legyen szó egy családi ház felépítéséről, vagy egy komolyabb, több lakásos társasház megálmodásáról. Mi vagyunk azok, akiknél össze tudnak futni a szálak, akik segítenek a teljes folyamatban, akik bele tudják vinni személyes és céges tapasztalataikat az építkezésbe, hogy tökéletes legyen! Folyamatosan vannak fejleszthető telkek kínálatunkban, amelyek csak arra várnak, hogy TE meglásd bennük a potenciált: cégünk vállalja, hogy segít határidőre felépíteni, majd értékesíteni a benne lévő lakásokat!

Cégünk több, 100 lakásnál is nagyobb építkezésben vállalt értékesítői, valamint általános minőségellenőrzői szerepet, naponta ellenőrizte az építkezés előrehaladását és referált a befektetők felé a haladásról.

Jelenleg több kisebb lakásszámú, éppen folyó építkezésben vállalunk értékesítői szerepet, valamint vállaljuk, hogy minden 4 lakásosnál nagyobb társasház értékesítése mellé ingyen elkészítünk egy reszponzív honlapot a kínálatról!

Keress fel bennünket, rövid időn belül válaszolunk!