RÓLUNK

A rossz legjobb kritikája az, ha megmutatjuk, hogyan lehet jobban csinálni.

Mindig azt mondtam: ha valamit csinálunk, csináljuk profin. Maximalista vagyok, ha valamit elvállalok, azt mindig a lehető legjobban és legeredményesebben próbálom végezni, legyen szó bármilyen összegről. A legjobb reklám az elégedett ügyfél, bízom benne, hogy a jövőben is sokan fognak ajánlani.

Szűcs Attila, alapító, tulajdonos

Kik vagyunk?

Több, mint 10 éve kezdtük az ingatlanközvetítést, 2012 óta Belváros Ingatlan Hálózat partnereként dolgozunk. 2015 júliusában kapcsoltuk össze az informatikai és az ingatlanközvetítői tevékenységeinket LeoGroup összefoglaló név alá, ekkor indítottunk el az ingatlanhasznosítást, valamint a fejlesztési és a felújítási szolgáltatásainkat is.

Valljuk, hogy az ingatlanértékesítés és az informatika nagyon jól kiegészítik egymást a mai világban, ahol gyakorlatilag a lakások, házak eladásának jelentős része az interneten történik. A fúzió, melyet létrehoztunk nagyon sikeresnek bizonyul, mert teljes körű szolgáltatásainkkal ügyfeleink mindent elintézhetnek egy helyen, nálunk. Bízza meg cégünket akár ingatlana eladásával/kiadásával akár weboldala elkészítésével, minden munkát elhivatottan, pontosan és transzparensen végzünk el. 2016-ban összesen több, mint 590 millió forint értékű ingatlan közvetítését végeztük el, valamint 15 weboldal és háttérrendszer készült programozóink, designereink és fejlesztőink segítségével.

Mi írjuk a becsuletesingatlankozvetito.blog.hu című blogot is, amellyel próbálunk minél több embert elérni azért, hogy mindenki láthassa: vannak a piacon olyan ingatlanközvetítők is, akik becsületesen és megfelelő áron végzik a munkájukat. Ha a szakma hírnevét ezzel nem is tudjuk közvetlenül javítani, néhány embernek, akik szolgáltatásainkat választják, biztosan fogunk tudni segíteni és ezáltal legalább ezen néhány ember elégedettségét magunkénak tudhatjuk.

INFORMATIKA

Weboldalkészítés

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk weboldalak fejlesztése terén. Webshopok, WordPress alapú weboldalak, egyedi igényű rendszerek fejlesztését vállaljuk korrekt áron. Fontosnak tartjuk ügyfeleink árérzékenységét, így egy kezdeti konzultáció keretében mérjük fel a lehetőségeket és ajánljuk a legjobb megoldást. Nálunk pár 10.000 Ft-tól elérhetők igényes, jól felépített weboldalak.

Design, Marketing

Vállaljuk szórólapok, hirdetési felületek, logók, weboldalak, kiadványok grafikájának elkészítését illetve online és offline marketing tevékenységeket.

Automatizálás, egyedi rendszerek

Cégünk foglalkozik egyedi web alapú rendszerek fejlesztésével. Csapatunk sok éves tapasztalattal rendelkezik ingatlanok kezelése, rendezvényszervezés, készletnyilvántartás, automatizáló rendszerek tervezésében, kivitelezésében. Legtöbben nem is gondolnák, hogy modern, innovatív informatikai megoldásokkal milyen könnyen lehet automatizálni és kiváltani több ember munkáját. Így Ön, vagy munkatársai/alkalmazottai arra koncentrálhatnak, amire szükséges így időt és pénzt takarít meg, miközben hatékonyabbá teszi a cégét/vállalkozását.

INGATLAN

Bízza ingatlanát évtizedes ingatlanos tapasztalatunkra!
Ingatlanértékesítés

Végigkísérjük az egész folyamatot az első megtekintéstől az energetikai tanúsítvány beszerzésén át az ügyvédi munkáig, valamint a kulcsátadásig!

Csomagajánlatok

Lássa pontosan és részletesen azt, mit is vállalunk! Csomagajánlataink tartalmazzák mindazokat a felületeket és lehetőségeket, amelyeket kollégáink kiaknáznak az értékesítés elősegítéséhez.

Hitel

Lehet, hogy kolléganőnk olyan lehetőséget tud ajánlani, ami akár kevesebb törlesztőrészletet, akár hamarabbi visszafizetést tud garantálni!

Ingatlankezelés

Ha garanciát egy bérlőre nem is vállalhatunk, vállaljuk azt, hogy a kiadott lakást megfelelően kezeljük a tulajdonos jelenléte nélkül is.

Felújítás

Legyen szó minimális munkáról mint festés vagy burkolás, vagy esetleg teljes felújításról mint fürdőszoba szétbombázása vagy új konyha építése, mindenhez van partnerünk!

Ingatlanfejlesztés

A telek megvásárlásától kezdve a tervek véglegesítésén át az értékesítésig és a kulcsátadásig tudjuk végigvinni fejlesztésed, legyen szó egy családi ház felépítéséről, vagy egy komolyabb, több lakásos társasház megálmodásáról.

MUNKATÁRSAINK

team_attila_szucs
Szűcs Attila

Tulajdonos, ingatlan

stranszki_viktor_leogroup
Stranszki Viktor

Tulajdonos, IT

agnes_nagy
Nagy Ágnes

Ingatlan szakértő

team_erika_vasas
Vasas Erika

Ingatlan szakértő

E1anonyme
Cserépfalvi Gergő

Ingatlan szakértő

alfa_green_energetika
Alfa Green Energetika

Együttműködő partner

dr_gyorki_szilard
Dr. Győrky Szilárd

Ingatlanjogász

E1anonyme
Adonyi Krisztián

Felújítás

E1anonyme
Boda Alex

Webfejlesztő

E1anonyme
Juhász Máté

PHP backend fejlesztő

E1anonyme
Moldován Péter

Sitebuilder

E1anonyme
Breskó Balázs

Designer

Eladnál vagy vásárolnál? Webes munka lenne? Írj nekünk!

LeoGroup Estate Kft. | Kövér Lajos utca 42. |
1149. Budapest | Magyarország

adószám: 25320288-1-42 | cégjegyzékszám: 01-09-208236